Langoustines en zeesmaken
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
Je vindt dit recept op pagina 304 in Noma .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Klein gerechtje dat het beste als tussengerecht kan worden geserveerd. Heerlijke smaken en goede structuur. De zee op je bord.
Ik heb in plaats van het rode zeewier (dulse), gewoon wakame gebruikt. Goed drogen, anders is het moeilijk te verpulveren. En ook de tijd nemen voor de langoustines, want ze gaan snel stuk.