Langoustines en zeesmaken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 304 in Noma .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Klein gerechtje dat het beste als tussengerecht kan worden geserveerd. Heerlijke smaken en goede structuur. De zee op je bord.
Ik heb in plaats van het rode zeewier (dulse), gewoon wakame gebruikt. Goed drogen, anders is het moeilijk te verpulveren. En ook de tijd nemen voor de langoustines, want ze gaan snel stuk.

- ongeveer 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Baklava - Traditionele baklava met pistachenoten

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Vijgen op Russische wijze

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek