Mieke Goffin, Luk Thys en Bram Debaenst - Grill en plancha - le creuset

Grill en plancha - le creuset

originele en klassieke recepten

Een boek van Mieke Goffin, Luk Thys en Bram Debaenst

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Grill en plancha - le creuset, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Grillen kan op verrassend veel manieren en het gebruik van de plancha bakplaat wordt steeds populairder. Eten bereiden met de grill of plancha is makkelijk en snel en je hebt er weinig of geen vetstoffen bij nodig. Buiten of binnen, gerechten van de grill en plancha smaken even lekker op een warme, zonnige dag als op een koele avond.

Van een klassieke T-bone Florentine tot vijgen in honing-balsamicomarinade op toast: niet alleen vis en vlees, maar ook vegetarische en zoete gerechten kun je uitstekend grillen. Zo geniet iedereen van de vele mogelijkheden van eten à la plancha.

Le Creuset staat voor topkwaliteit. Grill & Plancha is het vierde boek in deze reeks.

Le Creuset produceert sinds 1925 geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De tijdloze gietijzeren en aardewerken producten van Le Creuset winnen nog steeds aan populariteit.

- Koken op de plancha-bakplaat wordt steeds populairder
- 30 inspirerende recepten voor klassiekers én moderne gerechten: van een klassieke T-bone Florentine tot vijgen in honing-balsamicomarinade op toast
- Zeer maakbare recepten met bereidingstijd, duidelijke beschrijving en foto bij elk recept
- Met vier hoofdstukken: vlees, vis, veggie én zoet!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken