Anna Del Conte en A. Del Conte - De gastronomie van Italie

De gastronomie van Italie

Een boek van Anna Del Conte en A. Del Conte

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De gastronomie van Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Anna del Conte werd geboren in Milaan. Haar eerste boek. Portrait of Pasta, verscheen in 1976. In 1987 ontving ze voor The gastronomy of Italy de prestigieuze Duchessa Maria Luigia di Parma - prijs (het A-Z deel van dit boek, gepubliceerd in de jaren tachtig van de vorige eeuw.) Haar meest recente werken zijn onder andere Secrets fram an Italian Kitchen, Entertaining all’ Italia, The Classic Food of Northern Italy, waaraan in 1996 de Guild of Foodwriters’ Book Award en de rio Vergani - prijs van de Accasemia Italiana della Cucina werd toegekend. In 1994 onving Anna bovendien de Premio Nazionale di Cultura Gastronomica Verdicchio d’Oro voor haar onmisbare bijdrage aan de popularisering van de Italiaanse keuken. Ze woont nog met haar man in Dorset. De gastronomie van Italie is de logische apotheose van haar jarenlange liefde voor de Italiaanse keuken en cultuur.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken