Emma de Thouars en Sophia van den Hoek - Solo

Solo

Recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt

Een boek van Emma de Thouars en Sophia van den Hoek

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Solo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alle singles verzamelen! Emma de Thouars kookt aljaren voor zichzelf en doet niets liever. In Solo deelt ze recepten en geeft ze slimme tips over boodschappen doen voor één en restjes opmaken. Want in je eentje krijg je natuurlijk nooit die hele bloemkool/spitskool/zak spinazie of dat blik bonen op.

Verwacht veel lekker-op-alles-sauzen en groenten die je op verschillende manieren kunt verwerken zodat je nooit de hele week hetzelfde hoeft te eten. Met realistische recepten, want ja, koken voor jezelf is de ultieme manier van selfcare, maar vaak ben je aan het einde van de dag moe en wil je snel iets lekkers eten. Denk aan groentefritters, geen-werk-salades, deconstructed gimbap, labneh met toppings, brothy beans en boterkoek of een goede snack voor één.

Speciaal voor kleine keukens. Zonder grote apparaten en met een beperkte voorraadkast kun je alsnog de sterren van de hemel koken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken