Sabrina Ghayour en Liz & Max Haarala Hamilton - Persiana

Persiana

recepten uit het Midden-Oosten en verder

Een boek van Sabrina Ghayour en Liz & Max Haarala Hamilton

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Persiana, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Midden-Oosterse keuken - de keuken van ‘duizend-en-een-nacht’ - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.

‘Persiana’ biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za’atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.

Met ‘Persiana’ haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken