De bijbel van de Libanese keuken
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul
Een boek van Merijn Tol
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De bijbel van de Libanese keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul - Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorsgerechten en bijzondere familierecepten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.