Sylvie Morren, S. Morren en P. Mohr - Heerlijk koken met wild

Heerlijk koken met wild

Een boek van Sylvie Morren, S. Morren en P. Mohr

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk koken met wild, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wild en gevogelte zijn magere vleessoorten die zich uitstekend lenen voor tal van culinaire bereidingen.
Geroosterd, gestoofd of gebraden, altijd vormen wild en gevogelte de basis van een heerlijke maaltijd.
In dit boek vindt u voor elke vleessoort lekkere gerechten.
Ze worden stap voor stap beschreven en de ingrediënten worden duidelijk opgesomd.
Bovendien wordt bij elke recept de bereidingstijd, het aantal kilocalorieën en kilojoules en het zout, cholesterol en vetgehalte aangegeven.
Verder krijgt u in dit boek handige tips over passende wijnen, garnituur, marinades, kruiden en specerijen.
Kortom, dit is het ideale boek om lekker, gevarieerd en gezond te eten!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken