Eminencê d'agneau au cresson - Lamsrug met waterkers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 248 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsvlees en aubergine met feta en munt

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

lamsrug uit sisteron met coeur de boeuf tomaat

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Orientalisches Gröstl von Lamm mit Hendl und Koriander-Joghurt / Orientaalse rosti van lam met kip en koriander-yoghurt

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gegrilleerde lamsrug met kokospeertjes

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten