Laura Kieft en Laura's Bakery / Laura Kieft - Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2

Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2

zoete en hartige stap-voor-stap recepten voor kinderen

Een boek van Laura Kieft en Laura's Bakery / Laura Kieft

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nieuw kinderbakboek van Laura's Bakery voor kleine koekenbakkers!

De jongste bakkers wachten met smart op dit tweede kinderbakboekbakboek van de baking queen van de lage landen: Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2. In dit kinderbakboek vind je 30 nieuwe recepten voor heerlijke taarten en cakes, koekjes, toetjes en hartige hapjes.
Zo kan elk kind vanaf 5 jaar stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren.

Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd.

De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 verrukkelijke recepten. Van cheesecake tot dino koekjes, van gummiebeer ijsjes tot Eton Mess en van kaas pretzels tot knakworst broodjes: voor elk wat wils! Bij elk baksel staat natuurlijk ook een smakelijke foto!

De uitvoering van het boek is net als bij Laura’s eerste kinderbakboek uitermate praktisch en kindvriendelijk: spiraalband met harde kaft en bladzijden die tegen een vlekje kunnen.

Laura Kieft is al haar hele leven dol op bakken. Haar blog Laura’s Bakery is het grootste bakblog van Nederland met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ze heeft 77.000 volgers op Facebook en 105.000 volgers op Instagram. Het Kinderbakboek 2 is haar zesde bakboek.



Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken