De nieuwe bakbijbel
hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes
Een boek van Charles Maclean, Catherine Atkinson en TextCase
★
★
★
★
★
Word gratis lid
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De nieuwe bakbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
- Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.
- Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen
- Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg
- Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voortzetten
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.