Kirschenmichel auf edle Art - Gevulde kersentaartjes met kaneelsaus en kersencompote

Je vindt dit recept op pagina 470 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Köménymaes - Karwijsoep

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Gepaneerde olijven met pittige yoghurt

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Affuca Parrinu / Priesterwurger

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Rozenkoekjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag