Hirschrücken in Hagebuttensauce - Hertenrug in rozebottelsaus

Je vindt dit recept op pagina 295 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild
Bereidingstijd:
270 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sneetje varkensfricandeau

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Boedapester canapé

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Aspergesoep

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Doperwtjes

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen