Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer

Je vindt dit recept op pagina 89 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Barbecue kip

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Mosterd-honingdressing

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Koude salade van lamsbout met rode grapefrut

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl