Nicolaas Klei en N. Klei - De lekkerste fles

De lekkerste fles

van elke druif

Een boek van Nicolaas Klei en N. Klei

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De lekkerste fles, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In Onder de kurk bood wijnschrijver Nicolaas Klei de lezer talloze waarheden over wijn, in zijn Supermarktwijngids testte hij het gehele wijnassortiment van bijna elke supermarkt in Nederland, en nu komt hij weer met een nieuwe primeur. In De lekkerste fles selecteert wijnschrijver Nicolaas Klei de lekkerste
wijnen van de Nederlandse wijnwinkels en -importeurs. Zijn selectiecriterium is helder als een wijnglas: alleen de lekkerste wijnen zijn opgenomen. Spannende, karaktervolle en meestal zeer betaalbare wijnen die ook nog eens tegemoetkomen aan misschien wel de liefste wens van elke wijndrinker: aan zijn wijn geen enkele kopzorg over te houden. De wijnen zijn in deze gids gerangschikt naar het soort druiven waarvan zij gemaakt werden. Over al die soorten geeft Klei een schat aan informatie. Dit maakt De lekkerste fles niet alleen tot een koopgids met ‘Geheimtips’ voor liefhebbers, maar ook tot een leerrijk en vermakelijk boekwerk over wijn en druif.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken