Y. Fukuoka - Sushi en sashimi

Sushi en sashimi

Een boek van Y. Fukuoka

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sushi en sashimi, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit boek bevat alle bekende sushigerechten, evenals enkele minder bekende regionale specialiteiten. Aan bod komen oshi-zushi, een sushi met gerookte zalm, nigri-zushi, een snack die in Tokyo gretig aftrek vindt bij straatstalletjes, en instructies om uw gasten te laten zien hoe ze hun eigen sushi kunnen rollen.
Sashimi bereiden is net zo makkelijk als sushi maken. Het geheim zit hem in het gebruik van superverse ingrediënten en het aanleren van een paar basistechnieken. Bij elk recept worden alle handelingen volledig beschreven, dus of u nu dunne plakjes zalm of licht gemarineerde blokjes tonijn rangschikt, het resultaat zal altijd imponeren.
Met eenvoudig te volgen instructies en stijlvolle foto’s van elk gerecht onthult dit boek de geheimen van het bereiden en presenteren van deze populaire Japanse recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken