Poêlée de couteaux / Gewokte scheermessen

Je vindt dit recept op pagina 7 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
18 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaasfondue met groene kruiden

Een recept uit

Kruidige yoghurt spread met wortel en bieslook

Een recept uit Annemiek Verweij

Gestoomde krielaardappelen met tomatenspread

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Sambal bieslook

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan