Putenbrust mit Mandelsauce / Kalkoenborst met amandelsaus (2 1/2 uur bij 63° C)

Je vindt dit recept op pagina 31 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Amandelkrullen

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Appelcrumble met kaneelschuimpjes en warme cusard

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Kletskoppen

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Mac 'n cheese met groente

Een recept uit