Rosa gebratener Kalbsrücken auf Mangold-Kichererbsen-Gemüse / Rosé gebraden kalfsrug op snijbiet-kikkererwtengroente

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 286 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Persephone Prosecco

Een recept uit

Salade van rauwe Spruiten en granaatappelzaden

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Persephone Prosecco recept - Food and Friends

Een recept uit

Quinoasalade met granaatappelpitten

delicious. magazine - 2010-09