Harissa

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 131 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Specerijen voor kipbiryani

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Nori salsa

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Bloemkool uit India

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Tamarinde-gemberchutney

Een recept uit Pushpesh Pant - India