Aprikozenaufguss mit Gurke, Löwnezahnblütensorbet, Mandelblini und Kascha / Abrikozenjus met komkommer, paardenbloemsorbet, amandelblinis en boekweitgrutten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 133 in Gesund Geniessen .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dehydrated Apricotwafers, crisp and airy

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Smoothie van kersen-guave-abrikoos

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Dehydrated Apricotglass Brittle

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Dehydrated Apricot, crunchy and airy

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]