"Burg Wernberg" Landbrot / Boerenbrood uit de stoomoven van Burg Wernberg (Christian Jürgens)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 116 in Gesund Geniessen .

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevuld brood uit Anatolië - gözleme

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Melkbroodjes

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Sterbroodjes met honing en anijs

Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Speltbroodjes met havervlokken en honing

Een recept uit Levine van Doorne - Brood