Louise Pickford - La Paella

La Paella

Recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten

Een boek van Louise Pickford

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals La Paella, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Rijst is een ongelofelijk veelzijdig ingrediënt. Spaanse koks weten er een heel scala aan gerechten mee te bereiden, van eenvoudig comfortfood voor thuis tot indrukwekkende feestschotels voor speciale gelegenheden. In dit boek heeft auteur Louise Pickford fantastische paella’s uit heel Spanje bijeengebracht, van regionale klassiekers die wereldwijd bekend zijn tot bijzondere plaatselijke variaties en andere creatieve versies van ditpopulaire gerecht. Of je nu al vaker paella hebt gemaakt of dat de Spaanse keuken nieuw voor je is, met deze gemakkelijke stap-voor-staprecepten voor zowel traditionele als moderne Spaanse gerechten zul je niet teleurgesteld worden!Louise Pickford is een populaire kookboekenauteur en foodstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Ze heeft wereldwijd 16 kookboeken uitgebracht. Ze levert bijdragen aan vele tijdschriften in Australië en Groot-Brittannië en haar recepten en artikelen over eten hebben in diverse foodmagazines gestaan, zoals in delicious, Good Housekeeping en Gourmet Traveller. - Recepten voor de klassieke Paella Valenciana met veel regionale en creatieve variaties en voor andere bekende en minder bekende Spaanse rijst- en fideuagerechten. Fideua is een Spaanse pastasoort. Voorin uitgebreid aandacht voor typisch Spaanse ingrediënten met opgave van mogelijke alternatieven. De receptuur is helder en uitgebreid en verdeeld in: basisrecepten, paella’s, romige rijstgerechten, gerechten uit de oven, fideua, soepen, gefrituurde gerechten en nagerechten. Met tussendoor tips en veel informatie over rijst- en pastagerechten uit de Spaanse keuken. Auteur is een ervaren kookboekenschrijfster en foodstyliste. Verzorgde uitgave met van elk gerecht een paginagrote foto. Met een uitgebreid alfabetisch register op ingrediënt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken