Kağit kebabi - Lamskebab in perkamentpapier

Je vindt dit recept op pagina 43 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aspergekoppen met in de oven bereide lamsfilet, koteletjes en ravioli van niertjes, auberginekaviaar, aardappelrisotto en eigen jus met gerookte merg

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Niertjes met sherry - riñones al jerez

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Gebakken lamsnieren met ui, knoflook en witte wijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gebakken lamsnieren met ui uit Treviso

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken