Eva Posthuma de Boer - Keukenkastje – Chocola

Keukenkastje – Chocola

Een boek van Eva Posthuma de Boer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Keukenkastje – Chocola, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chocola, wat een wereldse uitvinding – van een Nederlander nota bene. Cacao was al eeuwen bekend, maar ergens rond 1820 ontdekte meneer van Houten hoe het vet van de cacaomassa kon worden gescheiden, de techniek die uiteindelijk leidde tot eetbare chocola zoals we die kennen. Bruut lekker. Verslavend. Goddelijk. Om maar wat bijvoeglijk naamwoorden los te laten. In dit boekje talloze taarten, koekjes en toetjes, maar ook hartigegerechten, die je met chocola zo fijn kunt verdiepen en verrijken. Maakbare recepten, sommige zo gepiept, andere voor de uitgebreide kook- of baksessie, maar allemaal smullen, want allemaal met chocola!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken