Rukmini Iyer - De wereldse bakplaat

De wereldse bakplaat

75 kleurrijke gerechten uit de oven

Een boek van Rukmini Iyer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De wereldse bakplaat, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In 'De wereldse bakplaat' ga je met Rukmini Iyer, de koningin van de ovengerechten, mee op een heerlijke culinaire wereldreis!

'De wereldse bakplaat' staat bomvol met de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip tandoori met munt in Azië. In het Midden-Oosten schuiven we een Perzische kruidenfrittata in de oven, en we sluiten in Europese stijl af met een hartige taart. Met vis-, vlees-, vegetarische én veganistische recepten is er genoeg lekkers voor iedereen!

Weinig moeite, veel smaak - dat is het mantra van de Britse bestsellerauteur Rukmini Iyer. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht van haar razend populaire kookboeken, waarin de bakplaat en haar Indiase roots vaak een prominente rol spelen. Of je nu vegetariër, veganist, pescotariër of een alleseter bent, met Rukmini's recepten zit je gegarandeerd gebakken.

  • Ik ben enthousiast over het boek! Het boek is geschikt voor alle niveau chefs, van amateur kok tot ervaren kookliefhebber. Iedereen die graag meer smaken wil toevoegen aan zijn dagelijkse maaltijden zit met het boek van Rukmini gebakken. Iedereen kan met het boek van Rukmini Iyer een lekkere maaltijd op tafel zetten. Er wordt in het boek goed gevarieerd met verschillende soorten ingrediënten. Vlees, vis, vega, zoet, pittig en niet pittig. In elke categorie zijn meerdere recepten te vinden. Echt een kookboek voor de hele familie. - Rukmini Iyer bewijst met De wereldse bakplaat opnieuw dat je op de bakplaat de lekkerste variaties kunt maken. Met inspiratie van over de hele wereld creëert ze een bont palet van gerechten en smaken, met voor elk wat wils. - De 75 recepten uit De wereldse bakplaat kosten weinig moeite om te maken, en je zet toch een gezonde en veelzijdige maaltijd op tafel zet. Extra leuk: de recepten zijn heel afwisselend en variëren van zoet tot hartig, vegetarisch tot aan vlees of vis en komen uit allerlei streken over de hele wereld. Ik gok dat ik nog heel vaak met dit kookboek in de keuken te vinden ben, er staat zoveel lekkers in! - <p>Heb jij beloofd om te koken met kerst maar zie je daar nu als
    een berg tegenop? Laat de gerechten van Rukmini Iyer je
    dan geruststellen. Met haar bakplaten zet je een fantastische
    maaltijd op tafel zonder je daar heel erg voor uit te sloven.
    De voorbereiding kost je vaak niet meer dan een kwartier en
    je oven doet de rest. Nu alleen nog even het gerecht kiezen:
    ga je voor de wauw-factor van een hele boterkip of voor de
    smaaksensatie van de Koreaanse aubergines?</p> - <p>Gerechten op de bakplaat zijn eenvoudig te maken, kunnen haast niet mislukken en ze leveren weinig afwas op. Niet voor niets zijn de ‘bakplaatboeken’ van Rukmini Iyer ongekend populair. De wereldse bakplaat is de nieuwste titel
    in de reeks, met bakplaatrecepten van over de hele wereld.</p> - Ga op culinaire wereldreis in je keuken met De wereldse bakplaat van Rukmini Iyer. De gerechten zijn een goede mix tussen vis, vlees, vegetarisch en veganistisch, dus voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen. - Van alledrie de succesvolle bakplaatboeken van Rukmini Iyer is dit wel mijn favoriet. Je weet gewoon niet waar je moet beginnen, het is allemaal zo lekker! // De wereldkeuken uit 1 pan, ovenschaal of braadslee. Makkelijk en zeer origineel. En de afwas? Bijna niets. (Eerste quote komt uit persoonlijke mail aan ons, kunnen we dat gebruiken?) - Dankzij het succesformule van Rukmini Iyer is koken in de oven nog nooit zo populair. Ook haar derde boek is een echte aanrader, vol met diverse en heerlijke gerechten van over de hele wereld. Een aanrader om erbij te pakken na een drukke dag. En de foto’s maken natuurlijk direct hongerig! - Als ik na een lange dag thuiskom en geen puf meer heb, sla ik graag een van de boeken van Rukmini open. Haar derde kookboek, nu internationaal, is weer een heel fijn bakplaatboek. Het staat vol heerlijke gerechten, zoals uit de VS buffalo wings van bloemkool met blauwekaasdip en uit Azië Dahl en matar paneer. En de meeste ingrediënten kun je gewoon bij de supermarkt kopen. - Rukumini Iyer is zo’n schat. Zij kwam al eens bij mij in de winkel koken uitDe Groene Bakplaat, haar eerste kookboek. Na deze bestseller (die overigens nog steeds de winkel uitvliegt) volgde de ook al zo populaireDe Snelle Bakplaat. En nu staat haar nieuwste bij mij op de middentafel,De Wereldse Bakplaat. Vis, vlees, vegetarisch, vegan en verrukkelijk!

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken