Snel geroosterde kabeljauw met peterselie, oregano, rode peper en limoen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in The naked chef .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kabeljauw uit de oven met tomaat en limoen

Een recept uit delicious. magazine - 2011-09

Gestoomde vis met limoen

Serveersuggestie Gestoomde vis met limoen

Kabeljauwhaasje met zeekraal en tomaatjes

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Vis met Balinese kruiden in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek