Franc Wiedenhoff - Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken

Sumatra

Een boek van Franc Wiedenhoff

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken wordt in verschillende delen uitgegeven. In elk deel worden recepten uit de keuken van één of meer eilanden van Indonesië opgenomen.

Deze versie bestaat uit deel 1 van de serie Masakan Nusantara, deel 1 Sumatera - Sumatra, aangevuld met meer dan 130 recepten uit Aceh en Padang. Uniek in zijn soort!

In deel 1 komt de Sumatraanse keuken aan bod. In dit deel zijn in totaal ruim 650 recepten opgenomen en omvat het gehele eiland. Van Aceh in het noorden tot Lampung aan het zuiden en van Padang in het westen tot aan Belitung in het oosten. De Sumatraanse keuken is pittig en de Padangse keuken is een van de bekendste. Maar er zijn veel meer en ook lekkere regionale keukens in Sumatra!.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken