L. Wildsmith - Inmaken

Inmaken

jam, gelei, marmelade, tafelzuur en likeur

Een boek van L. Wildsmith

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Inmaken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Lindy Wildsmith presenteert een inspirerende verzameling recepten voor jam, gelei, marmelade, tafelzuur en likeur die u kunt maken op warme dagen in de nazomer en de herfst. Uw familie zal alles vast heerlijk vinden en als u iets overhoudt, kunt u dat cadeau doen aan vrienden.

Jam, gelei en marmelade vindt iedereen lekker. Probeer eens rodevruchtengelei, verschillende marmelades, confituur van gedroogde abrikozen, rabarber-gemberjam of, voor bij vleesgerechten, een fantastische zelfgemaakte cranberryrelish.

In het hoofdstuk Ingemaakt fruit staan heerlijke recepten voor rijpe zomervruchten, zoals perziken op brandewijn met steranijs en zomervruchten op grappa.

U kunt uw eigen Likeur maken om taarten en toetjes mee op smaak te brengen en om als digestief te drinken met koffie. Kies uit favorieten als Italiaanse limoncello en gember-jeneverbeslikeur.

Tafelzuur en chutney smaken uitstekend bij vleeswaren en kaas en op brood. Probeer eens zoete watermeloen uit Williamsburg, groentelaagjes in het zuur of omals appelchutney.

Geniet van de ouderwetse smaken van deze recepten en laat de zomer het hele jaar duren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken