Thane Prince en T. Prince - Jams & chutneys

Jams & chutneys

de oogst bewaren in pot en fles

Een boek van Thane Prince en T. Prince

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jams & chutneys, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een plank vol zelfgemaakte conserven in de keuken of kelder is een van de leukste resultaten van koken. In Jams & chutneys staan ruim 150 recepten voor jams, geleien, marmelades, confituren, chutneys, zoetzuur, relishes en dranken. Culinair auteur en kookschoolhoudster Thane Prince brengt de lezer alle traditionele recepten waarmee men het hele jaar door van zomerfruit, boomgaardfruit, een overdadige groenteoogst uit eigen tuin en citrusfruit kan genieten, en voegt daar vele verfrissende en vernieuwende tips en ideeën aan toe. Behalve informatie over essentieel keukengerei en het kiezen van de beste ingrediënten voor optimaal succes, worden alle benodigde technieken, van het testen van de juiste dikte tot het waarborgen van de houdbaarheid, duidelijk beschreven. Een heerlijk en onmisbaar boek voor iedereen die familie en vrienden graag verrast met zelfgemaakte conserven, of voor wie eenvoudigweg de oogst wil bewaren om er zo lang mogelijk plezier aan te beleven.

Thane Prince reisde over de hele wereld voor haar dagelijkse kookrubriek in de Daily Telegraph en verscheen de afgelopen tien jaar regelmatig in diverse kookprogramma’s op televisie. Ze schreef al negen kookboeken en heeft haar eigen kookschool in Suffolk, de Aldeburgh Cookery School.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken