Cavatelli con ragù di tonno - Ricotta pasta met tonijn, ansjovis en tomatensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 229 in Made in Sicily .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ikayaki gegrilde vis

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Dashi

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella