Fonde bruno - Piemontese vleesbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in De man die alles at .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bollito misto - Gemengd gekookt vlees

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Bollito misto

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Gepocheerd kalfsvlees - lesso semplice

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gekookt vlees uit Milaan - bollito misto alla milanese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel