Gigot d'agneau de lait au romarin - Gebraden zuiglam met rozemarijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 179 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Broccolipuree met gorgonzola dolce

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Zalm, botermalse, met avocado-caesarsaus & geroosterde broccoli

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Broccoli, geroosterde, & botermalse zalm met avocado-caesarsaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Mijn erwtenpuree

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten