Cabillaud braisé au fenouil - Kabeljauw met venkel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 48 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
groente / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Varkensschnitzel

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier