Ross Dobson - Basisboek China

Basisboek China

Een boek van Ross Dobson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Basisboek China, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met ‘Basisboek China’ leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken