Eierijs - gelato all'uovo

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 142 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gelato al pisracchio - Pistache-ijs

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Suikerballonnetje op truffelijs

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Zuppa napoletana (Napoletaanse zuppa)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Kort gemarineerde aardbeien met creme van steranijs, citrusschilletjes, daarbij dikke room van laurier en pure chocolade roomijs met limoenschuim

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio