D. Lesbros en R. Vidaling - Ode aan de persoonlijke noot

Ode aan de persoonlijke noot

hoe je een kant-en-klaarmaaltijd persoonlijk maakt

Een boek van D. Lesbros en R. Vidaling

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ode aan de persoonlijke noot, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vijf goede redenen om dit boek te kopen:

1. Je hebt niets tegen kant-en-klaar bladerdeeg, panklare pastasauzen en roerbakgroenten uit de diepvries. Maar wat kan je er, afgezien van de bereidingswijze die op de verpakking staat aangegeven, nog voor leuks mee doen?
2. Je voorkeur ging altijd al meer uit naar garneren dan naar het echte keukenwerk; je hart ligt nu eenmaal bij het kersje op de taart, oftewel de finishing touch, dat kleine beetje van jezelf waarmee je wonderen kunt verrichten.
3. Je houdt van vernieuwende recepten, gedurfde smaakcombinaties en – ook al heb je als kind geleerd dat het niet mag – spelen met eten.
4. Je grote probleem is dat als je ‘s avonds thuiskomt, nauwelijks nog energie hebt om de deur van de koelkast te openen, laat staan om meer dan een half uur te staan koken.
5. Maar ja, de hele familie heeft honger, je partner heeft een duidelijke voorkeur voor verzorgde, smaakvolle gerechten en zelf doe je niets liever dan iedereen verrassen met iets onvergetelijk lekkers, maar helaas, zo‘n goede kok ben je nu ook weer niet…

Meer dan vijftig eenvoudige maar fantasievolle recepten op basis van kant-en-klare ingrediënten waaraan je met een beetje flair een kleine persoonlijke noot toevoegt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken