Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

Duitse en Oostenrijkse wijnen

Een boek van Rudolf Pierik

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Duitse en Oostenrijkse wijnen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het klonen van planten).Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award.Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnolo gie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreek woorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argenti nië, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland , Madera, port en sherry en Dessertwijnen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken