Marc Declercq, Willem Asaert en Kris Jacobs - Roger & Ik

Roger & Ik

50 chefs over de blijvende invloed van Roger Souvereyns

Een boek van Marc Declercq, Willem Asaert en Kris Jacobs

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Roger & Ik, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. Roger & Ik is het relaas van een carrière die al 65 jaar omspant. Meer dan veertig chefs en sommeliers getuigen hoe zijn uitzonderlijke talent, visionaire aanpak en charismatische persoonlijkheid een blijvende invloed hebben nagelaten op hen.

Respectvol, lovend en kritisch kijken ze terug op hun werkperiode in restaurant Scholteshof. Tegelijkertijd karakteriseren ze elk vanuit hun ervaringen Roger Souvereyns als een bijzondere chef die zijn tijd een generatie vooruit was.

Roger & Ik biedt een aparte terugblik op en inkijk in de 'school van Souvereyns', met meer dan veertig eigentijdse recepten. Roger & Ik, opgevat als een hommage, werd tegelijkertijd een beklijvend tijdsdocument, een getuigenis die niet alleen culinair geïnteresseerden zal boeien en inspireren, maar evenzeer ondernemers en professionals die actief zijn buiten onze eetcultuur.

  • Een hommage aan de meest invloedrijke keukenchef van België

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken