Kalfspoot, gegrild

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 204 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 205 voor de bereiding van “duivelssaus, blz 205”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Coquilles in de schelp

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Poolse asperges

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe