Piroschki met kruidenricotta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 87 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Russisch
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Pasteibakjes

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Kaasragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Garnalenragoutbroodjes

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker