Spinazie met rozijnen en pijnboompitten - espinacas con pasas y piñones

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 189 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Spaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rauwe ham met asperges

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Gegrilde courgettesalade, sumak en pijnboompitten

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Penne met wilde spinazie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Italiaanse kastanjekoek

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn