Gebraden parelhoen met lever en schorseneren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 279 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Poulet de Bresse à la vapeur, sauce truffe - Gestoomde gevulde Bresse-kipfilet met truffel-crèmesaus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Ganzenlever-canapé

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Tagliatelli met witte truffel en ganzenlever

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe