Terrine van paling en cantharellen - le pressé d'anguilles de Gironde aux girolles

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 277 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fusilli met paddestoelen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Finferli - Cantharellen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Cantharel-terrine met Duitse saus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Pilzsoße - Paddenstoelensaus

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer