Zeekreeft in calvados - homard au Calvados

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 113 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Cotelettes á la Normande - Herfstige koteletten met appel en room

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Gebakken appel

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Normandische oester met calva

Een recept uit  - de snelle keuken