Mejillones en escabeche con picadillo de piparra - Escabeche van mosselen met tomaat en paprika

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 111 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergine hongkong-style

Een recept uit

Aardappel-rucolasoep met chips

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Boompjes in Overloon: spelen met groenten

Een recept uit Isabel

Nachos met tempeh gehakt, zoete bataat en spinazie

Een recept uit Isabel