Zolang de voorraad strekt...
waarom whisky vroeger zoveel beter smaakte
Een boek van Ron Kercher, Bart Schenkels, R. Kercher en B.H. Schenkels
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Zolang de voorraad strekt…, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
ZOLANG DE VOORRAAD STREKT
Waarom whisky vroeger zoveel beter smaakte
In Zolang de voorraad strekt gaan de auteurs Ron Kercher en Bart Schenkels op zoek naar oude whisky: blended whisky en single malt whisky die geproduceerd is voor de jaren zeventig van de vorige eeuw. Waarom? Omdat die whiskys zó veel beter waren dan de meeste moderne whiskys. Is dat geen kwestie van smaak dan? Uiteraard, maar er is ook een aantal objectieve factoren aan te wijzen die duidelijk maken hoe en waardoor whisky, over de hele linie genomen, aan kwaliteit heeft ingeboet.
De voorraad oude whisky - blended en single malt - is beperkt en wordt alleen nog maar kleiner, totdat op een slechte dag de allerlaatste fles leeg zal zijn. In dit boek leest u hoe u - voordat dit moment is aangebroken - zelf op zoek kunt gaan naar de whiskys van vroeger, de blends van toen. U moet snel zijn, geduld hebben en liefst ook bereid zijn om soms een flink bedrag aan één fles whisky uit te geven. Er is nog wel oude whisky te vinden, maar slechts zolang de voorraad strekt
U bent gewaarschuwd.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.