Igor Daems en Pieter Neirynck - Het recept van mijn leven

Het recept van mijn leven

24 unieke verhalen en gerechten vol herinneringen

Een boek van Igor Daems en Pieter Neirynck

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het recept van mijn leven, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het recept van mijn leven is veel meer dan een kookboek. In dit boek vertellen 24 bekende en minder bekende mensen bijzondere verhalen over hun smakelijkste herinneringen. Alle vertellers hebben bovendien een band met Zorgbedrijf Antwerpen: het zijn bewoners van serviceflats en woonzorgcentra, klanten van dienstencentra, familie van medewerkers… Ook de Bekende Vlamingen in dit boek zijn vertrouwd met ons huis.

Je leest niet alleen hun persoonlijke, warme en soms ontroerende herinneringen, maar je krijgt ook telkens het recept, waarmee je zelf aan de slag kan.

Iedereen herkent wel iets in die kleine (of grote) gebeurtenissen van het leven en de gerechten zullen ongetwijfeld bij velen herinneringen oproepen. Noem het een kookboek waar de verhalen achter de recepten voor extra smaak zorgen. Of omgekeerd: lees de levensverhalen die rond een recept zijn opgebouwd. Het is in ieder geval een uniek boek, opgebouwd zoals een levensverhaal, met thema’s als kinder- en jeugdjaren, karakter, vriendschap, liefde, (groot)ouderschap en grijs- en wijsheid.

Kook-, eet- en leesplezier gegarandeerd!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken