Witlofbootje met garnalen in vinaigrette

Je vindt dit recept op pagina 59 in Allerlekkerst Zomer .

Keuken:
Nederlands
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rabarbercompote en lam met kappertjes-kruidenkorst

Een recept uit delicious. magazine - 2013-03

Kappertjessaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pittige raapstelen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Sauce aux câpres - Kappertjessaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken