Susan Aretz - Wat lunchen we vandaag?

Wat lunchen we vandaag?

recepten en inspiratie voor lunchtrommels, feest op school en traktaties

Een boek van Susan Aretz

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wat lunchen we vandaag?, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wil je je kinderen niet elke dag een saaie lunchtrommel met twee boterhammen met kaas meegeven maar heb je ook geen tijd om ’s ochtends een keukenprinses te zijn? Wat gaat je kind trakteren, wat is gezond en lekker en ziet er bovendien nog prachtig uit? Met een dochter op de lagere school is dit precies de dagelijkse uitdaging van Susan Aretz. In Wat lunchen we vandaag? geeft ze recepten en tips om de dagelijkse lunchtrommel tot een smakelijk feestje te maken. Ze laat je zien hoe je efficiënt en budgetvriendelijk kunt variëren en hoe de jaarlijks terugkerende rituelen van traktaties en feestdagen op school, gezonde, lekkere én feestelijke momenten kunnen zijn, waarvoor je niet uren in de keuken hoeft te staan.

‘Susan zorgt er als geen ander voor dat jij zonder extra moeite een te gekke trommel met je kids mee naar school kan geven!’ Hidde de Brabander (24Kitchen chef)

‘Susan zorgt ervoor dat je met kleine inspanning, groot (eet)plezier hebt met en voor het hele gezin.’ Mathijs Vrieze (Tt chef en kookboekauteur)


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken