Sandra Alvarez - ¡Sabor Sabor!

¡Sabor Sabor!

de nieuwe Spaanse keuken

Een boek van Sandra Alvarez

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals ¡Sabor Sabor!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte bij MasterChef Holland dat haar Spaanse recepten veel waardering kregen. Zij besloot haar traditionele familierecepten - van Santiago de Compostella tot het hippe Ibiza - eenvoudiger, moderner en gezonder te maken. Haar recepten bevatten minder suiker en meer groenten dan de traditionele gerechten en er zijn opvallend veel vegetarische varianten.

Door Sandra's verhalen krijg je de Spaanse lifestyle en sfeer van het land mee. Bij de recepten staan wijntips. Sandra slaagt erin om mensen op een enthousiaste manier Spaans te laten koken, voor elk budget!

Met deze gemakkelijk te bereiden recepten, met weinig ingrediënten en lekkere sauzen, zet je snel het beste uit de Spaanse keuken op tafel.

  • De nieuwe keuken van Spanje: eenvoudig, modern en gezond - Om de smaak te vangen in een gerecht moet je de taal van de natuur spreken. - Ik ken letterlijk niemand die eruitziet zoals de lekkernijen die ze klaarmaakt: elegant en beeldig. En dan smaakt alles ook nog eens enorm lekker en verfijnd. Ik kan het weten, want ik zat jarenlang met Sandra in een kookclubje. Door haar zoektocht naar de echte gerechten en hun geheimen levert ze heerlijke, originele en sexy hapjes en recepten.

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken